Een yogareis is meer dan alleen veel yoga, Het is een belevenis die je veel zal brengen. Uit je eigen omgeving ben je beter in staat los te laten en te ontspannen. Dit in combinatie met veel yoga brengt je dichter bij jezelf en stelt je in de gelegenheid op te laden. de yogareizen van Yogabeach hebben altijd een geheel vrijblijvend afwisselend programma. Voor aanvang van de reis komt de groep alvast samen om kennis te maken. Je kunt samen met een vriendin of je moeder mee gaan maar je kunt ook heel goed alleen mee.

Tijdens al onze reizen houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM die op dat moment van toepassing zijn. Voor alle reizen geldt dat je plaats gereserveerd is na een aanbetaling van €100. Het restant betaal je 4 weken voor vertrek.
Wanneer de reis niet door kan gaan vanwege reisbeperkingen vanwege Covid-19 dan wordt de hele reissom gerestitueerd. Je loopt dus geen risico je geld kwijt te zijn terwijl je niet kunt reizen.
ontapanje 2022 (1)

Ontspanje 26 t/m 29 mei 2022


Ontspan met yoga, versterk met pilates: kies waar jij meer behoefte aan hebt. Een unieke reis waarbij je zelf de balans bepaald tussen in- en ontspanning. Een paar dagen voor jezelf om te ontspannen en op te laden. Dit alles op het Spaanse platteland, daar ligt het paradijsje 123 Ole. Een kleurrijke B & B van de Nederlandse eigenaresse en gastvrije Debbie.
one day yoga & surf

One Day Yoga & Surf Retreat Noordwijk 9 & 31 juli en 3 sept 2021


Een heerlijke dag op het strand voor jezelf of om te delen met vrienden, om weer helemaal in balans te komen.
Yoga reizen van Yogabeach zijn reizen met veel yoga, gezelligheid, ongedwongenheid en zoveel tijd voor jezelf als jij nodig hebt. Alles kan, niets moet. Een vakantie met een extra, om op te ontspannen en op te laden zodat je uitgerust en dichter bij je eigen authenticiteit weer terug komt. Je kunt met een vriendin komen maar alleen kan ook heel goed.
 • Een yogareis met Michelle geeft mij een rustpunt in mijn drukke leven om er daarna ontspannen en opgeladen weer tegenaan te kunnen.

  Odette van Zijdveld
  Noordwijk
 • Op yogareis met Michelle; dan denk ik aan fijne afwisselende yogalessen op een bijzondere, inspirerende locatie met veel persoonlijke ruimte en tijd om te ontdekken, binnen altijd weer een fijne groep. De prettige energie en humor van Michelle maken het een feestje om naar uit te kijken, ik ben er volgende keer sowieso weer bij!
  Ramona van Baal-Mesman
  Mallorca
 • Op prachtige plekken in Europa met yoga bezig zijn is echt een cadeautje aan jezelf. Niet één dag is hetzelfde, de ene keer actief de andere keer verdiepend. Daarbij ruim de tijd om te doen wat je wilt.
  Annemarie Groenendijk
  Noordwijk
 • Wat een feestje om met Michelle op yogareis te gaan. Inmiddels ben ik 3 reiservaringen met haar verder. De omgeving die zij kiest is altijd sfeervol, vegetarisch eten geweldig en heerlijke yoga sessies om tot rust te komen en jezelf uit te dagen.
  Simone Degger
  Noordwijk
 

Yogareis op maat?Meld je hier aan voor informatie