De yogareizen voor 2021 zijn nu te boeken!

Gisteravond was het bericht van Transavia te lezen op hun website dat zij de vluchten naar Ibiza nog niet hervatten. Vanmorgen werden onze vluchten geannuleerd. Heel jammer natuurlijk en iedereen heeft er erg naar uit gekeken maar wat mij betreft is het uitstel en geen afstel.

Achter de schermen ben ik druk geweest andere reizen in een jasje te gieten zodat jullie je kunnen gaan verheugen op een andere reis!
Yoga reizen

Body & Mind in Shape op Ibiza 1 t/m 6 maart '21


Ibiza buiten het seizoen is zo anders dan in de zomer. De toeristen zijn weg, de locals zijn over en de natuur is nog net zo mooi. In de wintermaanden is het vaak overdag nog 20 graden en laat de zon zich veelvuldig zien.
poster VITALITEIT AAN ZEE YOGA WEEKEND yb

Vitaliteit aan Zee 19 t/m 21 maart 2021


Ben jij ook zo ontzettend toe aan even tijd voor jezelf, even iets anders en heerlijk ontspannen? Drie dagen tijd voor jezelf met een gevarieerd programma waarin niets moet en alles mag.
123ole-6-1067×800

Ontstressen in Spanje 6 t/m 9 mei 2021


Een echte ontdekking is deze leuke en vrolijke b&b. Verscholen op het Spaanse platteland, vlakbij Gerona en dichtbij de mooie standen van de Costa Brava, stap je in een andere wereld. Na afloop zal je niet kunnen geloven dat het maar 4 dagen was. Yogabeach is hier kind aan huis omdat het zo’n fijne plek is. Een afwisselend programma biedt je veel yoga, een stilte wandeling maar ook voldoende vrije tijd om naar ....
destenation unknown blok

Voorjaarsreis 6 t/m 12 juni 2021


In het voorjaar zal er weer een weekretreat komen naar Spanje of Portugal. Deze reis zal later bekend worden gemaakt.
Yoga reizen van Yogabeach zijn reizen met veel yoga, gezelligheid, ongedwongenheid en zoveel tijd voor jezelf als jij nodig hebt. Alles kan, niets moet. Een vakantie met een extra, om op te ontspannen en op te laden zodat je uitgerust en dichter bij je eigen authenticiteit weer terug komt. Je kunt met een vriendin komen maar alleen kan ook heel goed.
 • Een yogareis met Michelle geeft mij een rustpunt in mijn drukke leven om er daarna ontspannen en opgeladen weer tegenaan te kunnen.

  Odette van Zijdveld
  Noordwijk
 • Op yogareis met Michelle; dan denk ik aan fijne afwisselende yogalessen op een bijzondere, inspirerende locatie met veel persoonlijke ruimte en tijd om te ontdekken, binnen altijd weer een fijne groep. De prettige energie en humor van Michelle maken het een feestje om naar uit te kijken, ik ben er volgende keer sowieso weer bij!
  Ramona van Baal-Mesman
  Mallorca
 • Op prachtige plekken in Europa met yoga bezig zijn is echt een cadeautje aan jezelf. Niet één dag is hetzelfde, de ene keer actief de andere keer verdiepend. Daarbij ruim de tijd om te doen wat je wilt.
  Annemarie Groenendijk
  Noordwijk
 • Wat een feestje om met Michelle op yogareis te gaan. Inmiddels ben ik 3 reiservaringen met haar verder. De omgeving die zij kiest is altijd sfeervol, vegetarisch eten geweldig en heerlijke yoga sessies om tot rust te komen en jezelf uit te dagen.
  Simone Degger
  Noordwijk
 

Yogareis op maat?Meld je hier aan voor informatie