Gun jezelf een yogareisEen yogareis is meer dan alleen veel yoga, Het is een belevenis die je veel zal brengen. Uit je eigen omgeving ben je beter in staat los te laten en te ontspannen. Dit in combinatie met veel yoga brengt je dichter bij jezelf en stelt je in de gelegenheid op te laden. de yogareizen van Yogabeach hebben altijd een geheel vrijblijvend afwisselend programma. Voor aanvang van de reis komt de groep alvast samen om kennis te maken. Je kunt samen met een vriendin of je moeder mee gaan maar je kunt ook heel goed alleen mee.

Tijdens al onze reizen houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM die op dat moment van toepassing zijn. Voor alle reizen geldt dat je plaats gereserveerd is na een aanbetaling van €100. Het restant betaal je 4 weken voor vertrek.
Wanneer de reis niet door kan gaan vanwege reisbeperkingen vanwege Covid-19 dan wordt de hele reissom gerestitueerd. Je loopt dus geen risico je geld kwijt te zijn terwijl je niet kunt reizen.
poster VITALITEIT AAN ZEE YOGA WEEKEND yb

Vitaliteit aan Zee 19 t/m 21 maart 2021


Ben jij ook zo ontzettend toe aan even tijd voor jezelf, even iets anders en heerlijk ontspannen? Drie dagen tijd voor jezelf met een gevarieerd programma waarin niets moet en alles mag.
123ole-6-1067×800

Ontstressen in Spanje 6 t/m 9 mei 2021


Een echte ontdekking is deze leuke en vrolijke b&b. Verscholen op het Spaanse platteland, vlakbij Gerona en dichtbij de mooie standen van de Costa Brava, stap je in een andere wereld. Na afloop zal je niet kunnen geloven dat het maar 4 dagen was. Yogabeach is hier kind aan huis omdat het zo’n fijne plek is. Een afwisselend programma biedt je veel yoga, een stilte wandeling maar ook voldoende vrije tijd om naar ....
love inspiration (2)

Vier het leven in Zeeland 7 t/m 10 juni 2021


Een heerlijke plek in Domburg met heel veel ruimte om het huis voor yoga, met een fantastische yogastudio, vlakbij het strand. We zullen deze dagen het leven vieren, veel yoga doen, dansen, zwemmen, suppen, heerlijk eten en veel lachen. We maken er een feestje van op ons eigen landgoed, natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Prijzen vanaf €399
duinvilla blok

Kom tot rust in Noordwijk 28 jun t/m 2 jul 2021


Een heerlijke plek in kuuroord Noordwijk gelegen in de duinen , op 10 minuten lopen naar een stil en verlaten strand. Omringd door natuur kom je tot rust en tot jezelf. Yoga doen we in de duinen, het strand of bij onze heerlijke villa. Genoeg tijd om te genieten van alle luxe die deze villa biedt met de heerlijke zwemvijver, sauna en jacuzzi. Prijzen vanaf €698
Moon Retreat (3

MOON retreat in Javea Spanje 23 t/m 28 sept 2021


Om een risicoloos alternatief aan te bieden onder de zon, heb je alleen maar een hele fijne vriendin nodig met een prachtig huis in Spanje! Samen met Ramona, mijn bijzonder dierbare vriendin, ontvangen wij jullie graag bij haar thuis in het mooiste gedeelte van het Spaanse platteland. Haar huis staat op een heuvel en heeft een waanzinnig uitzicht.
Yoga reizen van Yogabeach zijn reizen met veel yoga, gezelligheid, ongedwongenheid en zoveel tijd voor jezelf als jij nodig hebt. Alles kan, niets moet. Een vakantie met een extra, om op te ontspannen en op te laden zodat je uitgerust en dichter bij je eigen authenticiteit weer terug komt. Je kunt met een vriendin komen maar alleen kan ook heel goed.
 • Een yogareis met Michelle geeft mij een rustpunt in mijn drukke leven om er daarna ontspannen en opgeladen weer tegenaan te kunnen.

  Odette van Zijdveld
  Noordwijk
 • Op yogareis met Michelle; dan denk ik aan fijne afwisselende yogalessen op een bijzondere, inspirerende locatie met veel persoonlijke ruimte en tijd om te ontdekken, binnen altijd weer een fijne groep. De prettige energie en humor van Michelle maken het een feestje om naar uit te kijken, ik ben er volgende keer sowieso weer bij!
  Ramona van Baal-Mesman
  Mallorca
 • Op prachtige plekken in Europa met yoga bezig zijn is echt een cadeautje aan jezelf. Niet één dag is hetzelfde, de ene keer actief de andere keer verdiepend. Daarbij ruim de tijd om te doen wat je wilt.
  Annemarie Groenendijk
  Noordwijk
 • Wat een feestje om met Michelle op yogareis te gaan. Inmiddels ben ik 3 reiservaringen met haar verder. De omgeving die zij kiest is altijd sfeervol, vegetarisch eten geweldig en heerlijke yoga sessies om tot rust te komen en jezelf uit te dagen.
  Simone Degger
  Noordwijk
 

Yogareis op maat?Meld je hier aan voor informatie