Maak kennis met ons Team

Yogabeach heeft een leuk team met een een grote diversiteit aan docenten. Met ieder zijn of haar specialismes.

Michelle Braams

Eigenaresse | Docent | Hatha | Ouderen | Easy | Nidra | Meditatie

0645079283


Er bestaat voor mij niets mooiers dan mijn passie voor yoga te delen en zo ook andere mensen te laten ervaren hoe yoga je leven (nog) mooier kan maken.
 
 

Babette Kind

Docent | Yin Yang | Yoga voor Mannen


Een jaar of 7 geleden kwam ik in aanraking met yoga. Het bracht me in alle drukte van de dagelijkse to do’s rust en helderheid. Een gevoel van sereniteit, dat alles oké is zoals het is. En dat gaf vertrouwen. Dit gevoel wilde ik zo graag aan anderen meegeven, dat ik ben begonnen met les geven. Ik geloof erin dat yoga asana voor ieder lichaam iets anders betekent. Ieder lichaam is anders. Vanuit dit functionele perspectief geef ik vorm aan een les. De meeste lessen die je bij mij volgt zijn yin yang, een afwisseling van actieve en rustige houdingen. Verder heb ik een yin en vinyasa opleiding gevolgd en een cursus yoga therapie. Naast yogadocent ben ik coach op het gebied van stress klachten en positieve gedragsverandering en werkzaam bij een vitaliteitscentrum.

Iris Holtmeulen

Docent Yoga & Pilatus


Door langdurige rugklachten heb ik veel therapieën gevolgd, welke hielpen voor korte duur. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij yoga, een constructieve manier om van de rugklachten af te blijven. Om meer verdieping uit mijn eigen yogapractice te halen ben ik gestart met de yogadocentenopleiding. Door deze opleiding en de kennismaking met het lesgeven heb ik ontdekt dat het doorgeven van yoga is wat ik wil doen. Ik ben begonnen met het geven van yogalessen en daar heb ik in korte tijd mijn full-time baan van kunnen maken. Het inspireren en begeleiden met mensen op hun yogapad vind ik fantastisch om te doen. Yoga kan je zoveel moois brengen en het is een cadeautje om dat vanaf de zijlijn bij mensen te zien gebeuren.

Kim Halbersma

Docent Yin Yoga


Met veel plezier en liefde geef ik les! Naast mama van twee leuke mannetjes ben ik hatha- en yin yoga docente. Ik vind ‘t fijn om voor mensen te zorgen en als ik door mijn les een kleine bijdrage kan leveren aan ontspanning, doordat mensen even de tijd hebben genomen voor zichzelf, ben ik al heel tevreden. Al is ‘t alleen maar om even op adem te komen naast ‘t drukke leven dat er vaak geleid wordt, yoga kan van alles voor je betekenen. Bewegen met aandacht voor je lijf en je adem voert in mijn lessen de boventoon. Yoga is voor iedereen en in mijn lessen vind ik ‘t dan ook belangrijk dat je je welkom voelt en naar eigen kunnen kunt meedoen.

Martine Hogervorst

Docent Mindful Yoga | Vinyasa Yoga


Hi, ik ben Martine en ik geef vinyasa en mindful yoga bij Yogabeach. Ik ben superblij en dankbaar dat ik naast mijn eigen ‘practice’ les mag geven. Yoga geeft me rust en houdt me in balans. Dit gun ik anderen ook. Ik hoop dat ik mensen die mijn lessen volgen, inspireer om yoga, meditatie en mindfulness op hun eigen manier een plekje in hun leven te geven. Als ik niet op m’n mat sta, dan lig ik graag in het water. Surfen, suppen, kiten of gewoon een beetje dobberen… heerlijk! Ik ben echt een strandmens, dus ik voel me helemaal thuis bij Yogabeach ;)

Willeke Nugteren

Docent Ashtanga Yoga


Mijn naam is Willeke Nugteren en ik ben een gepassioneerde Ashtanga docente. Een aantal jaar geleden groeide mijn interesse voor yoga en heb ik een opleiding gevolgd en mijn diploma behaald voor Ashtanga docente bij Delight yoga in Amsterdam. Ik heb een grote passie voor de psychologie van de yoga van Patanjali en heb een groot vertrouwen in de voordelen van een individuele benadering van yoga. Graag ontmoet ik je in de les!

Armanda van der Voort

Docent Ashtanga Yoga


Mijn liefde voor yoga begon in 2006 tijdens een reis door Thailand met het volgen van een yogales op een paradijselijk strand. Een paar jaar later heb ik besloten om me volledig te wijden aan yoga. Twee jaar geleden vertrokken naar Bali en daar heb ik m’n eerste yoga opleiding gevolgd bij Rachel Hull. Terug in Nederland ben ik in contact gekomen met Johan Noorloos die mij inspireerde om ashtanga yogales te geven. De tweede docenten opleiding heb ik in maart 2011 met succes afgerond. Ik vind een liefdevolle en kalme benadering van Ashtanga yoga belangrijk en gelooft dat het voor iedereen toegankelijk is, als je het met liefde en toewijding en een beetje humor benadert. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden dat het een unieke manier is om te groeien en dichterbij jezelf te komen.
//]]>