Maak kennis met ons Team

Yogabeach heeft een leuk team met een een grote diversiteit aan docenten. Met ieder zijn of haar specialismes.

Michelle Braams

Eigenaresse | Founder Yogabeach | Hatha | Ouderen | Easy | Nidra | Meditatie | Zwangerschap |

0645079283


Er bestaat voor mij niets mooiers dan mijn passie voor yoga te delen en zo ook andere mensen te laten ervaren hoe yoga je leven (nog) mooier kan maken.
 
 

Iris Holtmeulen

Docent Ashtanga yoga | Yoga & Pilates


Door langdurige rugklachten heb ik veel therapieën gevolgd, welke hielpen voor korte duur. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij yoga, een constructieve manier om van de rugklachten af te blijven. Om meer verdieping uit mijn eigen yogapractice te halen ben ik gestart met de yogadocentenopleiding. Door deze opleiding en de kennismaking met het lesgeven heb ik ontdekt dat het doorgeven van yoga is wat ik wil doen. Ik ben begonnen met het geven van yogalessen en daar heb ik in korte tijd mijn full-time baan van kunnen maken. Het inspireren en begeleiden met mensen op hun yogapad vind ik fantastisch om te doen. Yoga kan je zoveel moois brengen en het is een cadeautje om dat vanaf de zijlijn bij mensen te zien gebeuren.

Martine Hogervorst

Docent Vinyasa Yoga


Hi, ik ben Martine en ik geef vinyasa en mindful yoga bij Yogabeach. Ik ben superblij en dankbaar dat ik naast mijn eigen ‘practice’ les mag geven. Yoga geeft me rust en houdt me in balans. Dit gun ik anderen ook. Ik hoop dat ik mensen die mijn lessen volgen, inspireer om yoga, meditatie en mindfulness op hun eigen manier een plekje in hun leven te geven. Als ik niet op m’n mat sta, dan lig ik graag in het water. Surfen, suppen, kiten of gewoon een beetje dobberen… heerlijk! Ik ben echt een strandmens, dus ik voel me helemaal thuis bij Yogabeach ;)

Jennifer Hordijk

Docent Mindful Yoga & Qi-gong


Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Afrika en woon inmiddels al heel wat jaar in Nederland. Mijn reis met yoga begon vele jaren geleden. Yoga heeft me geholpen om sterker, evenwichtiger en flexibeler te worden in lichaam en geest. Naast yogadocent ben ik ook gediplomeerd Mindfulness trainer - yoga en mindfulness gaan hand in hand! Mijn lessen zijn down-to-earth met een relaxte sfeer. Het is een mix tussen kracht en zacht en tussen flow en stilte met altijd elementen van mindfulness erin. Ik blijf me verdiepen en groeien op mijn yoga pad. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een bewuster leven in balans. Ik kijk er naar uit om je op de mat te ontmoeten!

Rob van der Schoor

Docent Ashtanga en Yin yoga


Hey! Ik ben Rob. Ik ontdekte yoga na mijn 50ste. Na mijn eerste les kon ik niet meer stoppen! Die eerste les was ashtanga vinyasa yoga. Na enige tijd ben ik een basisteachertraining gaan volgen omdat ik gegrepen was door de practice en me wilde verdiepen, niet zozeer om les te geven. Maar toch kwam dat er al vrij snel van. Naast Ashtanga geef ik sinds enige tijd ook yin yoga. Mij heeft yoga heel veel gebracht. Niet alleen voor wat betreft gezondheid en het fysieke en mentale aspect, maar ook in het leven. Yoga vind ik iets heel praktisch, het is niet zweverig of alleen voor op de mat, of tijdens de les. Nee, het is er voor ons, mensen die midden in het leven staan. Ik zie mijzelf niet zozeer als yogaleraar, maar als yoga-beoefenaar. Net als jullie. En, als je nog niet aan yoga doet en dit leest, kom dan langs. Doe mee!

Renske Bode

Docent Yin | Deep Relax


De yoga nidra lessen combineer ik met pranayama, visualisaties en meditatie. Ik stimuleer om naar binnen te keren, op reis te gaan en weer verbinding te voelen met het lichaam, de stilte in het hoofd en de liefde in het hart. Mijn passie is om een ruimte te creëren waarin men zich veilig kan voelen en zichzelf kunnen herinneren aan wat je bent: onbegrensd, prachtig en stralend.

Elke van Weezel

Docent Vinyasa yoga


Lang voordat ik besloot zelf yogadocente te worden, was yoga al een belangrijk onderdeel van mijn leven. Mijn allereerste yogales was bij Isabelle Thill van Exhale Yoga in Luxemburg. Daarna heb ik ontelbare lessen en workshops gevolgd bij nationaal en internationaal bekende en minder bekende docenten. In 2021 heb ik mijn Vinyasa opleiding (RYT 200 uur) bij YogaMoves in Utrecht afgerond. Mijn yogastijl is een kleurrijke mix van alle personen die ik op mijn yoga pad ben tegengekomen. Door mijn internationale achtergrond geef ik het liefst les in het Engels, maar als de situatie erom vraagt schakel ik over naar Nederlands. Yoga houdt me in het hier en nu en laat me zien dat geluk in de kleine dingen zit. Mijn twee volwassen zonen zijn mijn grootste inspiratiebron en leermeesters.

Belinda Grijn

Docent Yin yoga | Zwangerschapsyoga


Sinds ik 10 jaar geleden in aanraking kwam met yoga is er een hoop veranderd in mijn leven. Ik leerde meer te leven vanuit lichaamsbewustzijn, de geheimtaal van mijn lichaam te verstaan. Ik ontdekte de kracht en zachtheid van de ademen hoe ik op die manier in verbinding kwam met authentieke zelf. Ik werd er zo door gegrepen dat ik besloot de yin yoga opleiding te volgen en later ook de zwangerschapsyoga opleiding. Daarnaast doe ik ademwerk en body remembers trauma therapy & ben ik gefascineerd door het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ik werk graag met een thema om zo samen de verdieping in te gaan en yoga echt te voelen.

Suzette Steenberg

Docent Yoga & Pilates


Ik ben Suzette Steenberg en ben van oorsprong Zuid Afrikaanse. Ik ben in 1999 samen met mijn man en 2 dochters naar Nederland verhuisd. Mijn yogareis is heel per ongeluk begonnen. Als sportdocent heb ik een nare rugblessure opgelopen en ben ik op advies van mijn therapeut met yoga en pilates begonnen. Sindsdien kan ik niet meer zonder! Ik heb over de jaren verschillende opleidingen gevolgd en ben nu een gediplomeerd Ashtanga yoga, yin yoga, restorative yoga, DO-In yoga, vinyasa en pilates docent. Verder heb ik ook Reiki I en Reiki II opleidingen gedaan omdat ik de zelfhelende kracht van het lichaam fantastisch vind! Yoga en meditatie is voor mij een levenswijze geworden waarin ik rust en ruimte kan vinden. Het loopt als een rode draad door mijn dag. Het is iedere dag weer een cadeau aan mezelf en dit hoop ik tijdens het lesgeven door te kunnen geven! Namaste

Ineke Duivenvoorde

Docent Do-In yoga


Do-In maakt gebruik van bewegingen en strekkingen, acupressuur, ademhalingstechnieken en meditaties om de energiebanen in je lichaam, ofwel meridianen, te openen, zodat energie (weer) gaat stromen en het zelfhelende vermogen van ons lichaam wordt aangesproken. Do-In is ontwikkeld vanuit de menselijke zoektocht naar een bestaan in balans en harmonie met zichzelf en zijn omgeving, wat de rijke voedingsbodem vormt voor een lang, gezond, vitaal en geïnspireerd leven. Na afloop van een Do-In les voel je je weer ontspannen en vitaal, heb je rust in je hoofd en energie in je lijf. Het geeft je flexibiliteit, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en kracht. Je ademhaling wordt rustiger en ruimer en zowel fysiek als emotioneel bouw je aan stabiliteit. Samengevat: Do-In is een weldaad voor lijf, hart, ziel en uiterst praktisch van aard! Ik kan mijzelf volledig vinden in al deze kwaliteiten van Do-In en ontdek nog steeds nieuwe wegen (mede dankzij de fantastische opleiding Do-In Academy van Lilian Kluijvers!) Deze geef ik graag met zachte kracht door in mijn lessen, die geschikt zijn voor iedereen.

Alice Kersch

Docent Yin Yoga


Van jongs af aan ben ik altijd dol geweest op dansen. In mijn kantoorbaan merkte ik dat er altijd iets ontbrak en ik behoefte had om te bewegen. Yoga brengt mij, naast rust en balans, in beweging. Het geeft ruimte en laat de energie en de adem weer stromen. In mijn lessen bied ik een rustige, veilige omgeving waarin iedereen welkom is om zonder oordeel en zonder ambitie yoga te beoefenen. Een plek waar je jezelf mag ZIJN en je jezelf mag accepteren voor wie je bent

Haley Lloyd

Docent 55+ dru yoga