Maak kennis met ons Team

Yogabeach heeft een leuk team met een een grote diversiteit aan docenten. Met ieder zijn of haar specialismes.

Michelle Braams

Eigenaresse | Docent | Hatha | Ouderen | Easy | Nidra | Meditatie | Zwangerschap |

0645079283


Er bestaat voor mij niets mooiers dan mijn passie voor yoga te delen en zo ook andere mensen te laten ervaren hoe yoga je leven (nog) mooier kan maken.
 
 

Iris Holtmeulen

Docent Ashtanga yoga en Yoga & Pilatus


Door langdurige rugklachten heb ik veel therapieën gevolgd, welke hielpen voor korte duur. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij yoga, een constructieve manier om van de rugklachten af te blijven. Om meer verdieping uit mijn eigen yogapractice te halen ben ik gestart met de yogadocentenopleiding. Door deze opleiding en de kennismaking met het lesgeven heb ik ontdekt dat het doorgeven van yoga is wat ik wil doen. Ik ben begonnen met het geven van yogalessen en daar heb ik in korte tijd mijn full-time baan van kunnen maken. Het inspireren en begeleiden met mensen op hun yogapad vind ik fantastisch om te doen. Yoga kan je zoveel moois brengen en het is een cadeautje om dat vanaf de zijlijn bij mensen te zien gebeuren.

Martine Hogervorst

Docent Mindful Yoga | Vinyasa Yoga


Hi, ik ben Martine en ik geef vinyasa en mindful yoga bij Yogabeach. Ik ben superblij en dankbaar dat ik naast mijn eigen ‘practice’ les mag geven. Yoga geeft me rust en houdt me in balans. Dit gun ik anderen ook. Ik hoop dat ik mensen die mijn lessen volgen, inspireer om yoga, meditatie en mindfulness op hun eigen manier een plekje in hun leven te geven. Als ik niet op m’n mat sta, dan lig ik graag in het water. Surfen, suppen, kiten of gewoon een beetje dobberen… heerlijk! Ik ben echt een strandmens, dus ik voel me helemaal thuis bij Yogabeach ;)

Marlies Mackaaij

Docent Vinyasa Yoga en Restorative Yoga


Ik ben een geregistreerde yoga docent In 2014 ben ik in aanraking gekomen met yoga doordat ik rug- en schouderklachten had en fysio en acupunctuur hielpen mij niet. De yoga bracht ruimte in mijn schouders, rug en geest. Yoga heeft voor een transformatie van en in het lichaam gezorgd. In 2017 ging ik elke dag yoga beoefenen en wilde niet meer anders. Wat ik wil meegeven tijdens mijn lessen is het luisteren naar jezelf, je lichaam je behoefte en niet je ego of de omgeving om je heen. Verzacht naar jezelf, hou van je jezelf en je gehele zijn.

Renske Bode

Docent Deep Relex | Nidra |


De yoga nidra lessen combineer ik met pranayama, visualisaties en meditatie. Ik stimuleer om naar binnen te keren, op reis te gaan en weer verbinding te voelen met het lichaam, de stilte in het hoofd en de liefde in het hart. Mijn passie is om een ruimte te creëren waarin men zich veilig kan voelen en zichzelf kunnen herinneren aan wat je bent: onbegrensd, prachtig en stralend.