Het hele jaar door organiseert Yogabeach workshops en speciale lessen

In het voorjaar en de zomer meestal lekker op het strand en in het najaar en de winter in onze studio in Noordwijk. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus geen lessen te volgen bij Yogabeach om mee te doen. Ook yoga ervaring is niet noodzakelijk. Toch zijn alle workshops interessant voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi. Elke workshop is als een cadeautje, aan jezelf of aan een ander.

 

Enjoy the elements


Een met de elementen. Geen plaats waar je meer verbonden met met de elementen dan op het strand. Met je voeten stevig in het zand voel je de verbondenheid met de aarde, het geluid van het water van de zee in je oren, de warmte van het vuur van de zon op je huid en je neus in de wind, de zuiverende zeelucht die je ademt. Al die elementen waarmee je verbonden bent op het strand, heb je ook in jezelf. Een hatha les met oefeningen voor alle elementen. Om je nog meer verbonden te voelen met jezelf en alles om je heen.
Vrijdag 14 mei 10.30 - 12.00 uur & zaterdag 22 mei van 10.00 - 11.30 uur op het strand bij Bries
€15 .

-
 
 

One day Yoga & Surf


Een heerlijke dag op het strand voor jezelf of om te delen met vrienden, om weer helemaal in balans te komen. We starten en sluiten de dag met een fijne yogasessie op het strand met de voeten in het zand en s'middags, na een heerlijke lunch, gaan we 2 uur het water op om te surfen of te suppen (naar keuze maar ook afhankelijk van weersomstandigheden) Heb je nog nooit gesurfd of gesupt? Geen probleem voor de ervaren surfinstuctors van Beach Break! Je krijgt les op jouw niveau en wie weet verlaat jij het water als een echt surfdude! Ook voor de yogalessen is ervaring niet belangrijk. De lessen zijn toegankelijk, soms uitdagend en altijd fijn voor iedereen..
9 jul , 31 jul of 9 sept 9.30-17.00
€118

HET PROGRAMMA
09.30 - 10.00 uur: aankomst en ontvangst met smoothie
10.00 - 12.00 uur: Yoga, Pranayama & Meditatie
12.00 uur: Lunch (buffet)
13.30 - 15.30 uur Surf & Sup les
15.30 - 16.00 uur After Surf Tea & Homemade Energybar
16.00 - 17.00 uur Slow down & Relax Yoga .

-
 
 

Zin in één van deze workshops?Je kunt je nu aanmelden om er bij te zijn..