Het hele jaar door organiseert Yogabeach workshops en speciale lessen

In het voorjaar en de zomer meestal lekker op het strand en in het najaar en de winter in onze studio in Noordwijk. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus geen lessen te volgen bij Yogabeach om mee te doen. Ook yoga ervaring is niet noodzakelijk. Toch zijn alle workshops interessant voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi. Elke workshop is als een cadeautje, aan jezelf of aan een ander.

 

Training mindfulness


In dit wetenschappelijk bewezen effectief programma van acht weken is het doel is om jouw mentale en fysieke gezondheid te verbeteren door het verminderen van stress, angst, depressie en andere negatieve emoties. Door mindfulness te beoefenen word je je beter bewust van je gedachten en gevoelens. Dit zorgt voor meer emotionele stabiliteit, een verhoogde concentratie en verbeterde relaties.

Deze praktische en effectieve aandachttraining helpt je om beter om te gaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je meer balans in je dagelijks leven zult ervaren.
Tijdens de training leer je om meer ‘erbij’ te zijn, waardoor je weer bewuste keuzes kunt maken, in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor ben je in staat bewuster en effectiever te reageren, richting te geven aan je leven en te genieten van het moment. Onderzoek toont aan dat mindfulness helpt bij stress, piekeren, slapeloosheid, depressie, burn-out, angst, boosheid, chronische pijn en nog veel meer.
Het accent ligt op het aanbieden van (meditatie) oefeningen waarbij je traint in het moment beter en bewuster aanwezig te zijn. Naast leren herkennen van automatische patronen zoals gedrags- en gedachtepatronen, richten we ons op geleide aandacht- en concentratieoefeningen.

Wat kan de mindfulness training je opleveren?
Je kunt beter omgaan met stressvolle situaties
Je (h)erkent je eigen grenzen beter
Je piekert minder
Je kunt bewuster keuzes maken
Je kunt beter ontspannen
Je geniet meer van het leven
Je ervaart meer rust
Je hebt meer energie
Je kunt je beter concentreren
Je wordt effectiever
Je kunt beter omgaan met verandering en tegenslagen Lichamelijke klachten nemen af

Onderdeel van de training is om thuis dagelijks ongeveer 30 minuten te oefenen. Mindfulness leer je namelijk door te oefenen. Het doorbreken van oude patronen en het aanleren van nieuwe kost immers tijd en inspanning. Door de geleidelijke opbouw van de training leg je een mooie basis om mindfulness toe te passen in je leven.

Investering is 295 euro voor leden en 325 euro voor niet-leden.
Dit is inclusief 8 sessies, audio files met oefeningen, persoonlijke ondersteuning gedurende het hele traject en een terugkom-moment.
Data: Zondag 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, 3, 10 en 17 december
Tijd: 10.00-12.00 uur
Minimaal aantal deelnemers 4 en maximaal 10 personen
Geen ervaring nodig

Ervaringen van anderen ” Renske straalt fijne en rustige energie uit. Ze heeft zoveel kennis en daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Ze heeft een vlammetje van verandering aangewakkerd” Fleur
“Ik heb deze training als zeer prettig ervaren, mooie inzichten en praktische tools mogen ontvangen. Renske is een prettige docent die met kennis en ervaring je meeneemt op het pad van Mindfulness” Nathaly

-