Het hele jaar door organiseert Yogabeach workshops en speciale lessen

In het voorjaar en de zomer meestal lekker op het strand en in het najaar en de winter in onze studio in Noordwijk. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus geen lessen te volgen bij Yogabeach om mee te doen. Ook yoga ervaring is niet noodzakelijk. Toch zijn alle workshops interessant voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi. Elke workshop is als een cadeautje, aan jezelf of aan een ander.

 
 
 
 


One Day Yoga & Ayurveda Detox Retreat


ZONDAG 16 JAN 08.30
One Day Yoga & Ayurveda Detox Retreat
Een boost voor je lichaam en geest kan iedereen in deze tijd van het jaar wel gebruiken. Na overvloedige maaltijden in de feestmaand, middenin een lockdown waarin we minder bewegen en ons zelf misschien net iets vaker trakteren op wat lekkers, is het nu tijd om een detox dag in te plannen.
Detoxen lijkt misschien een hype maar is al eeuwenoud. Vanuit de ayurveda wordt dit al lange tijd aanbevolen.om het lichaam gezond te houden. Door te detoxen (ontgiften) wordt het lichaam gereinigd van afvalstoffen. Als je dit langere tijd of regelmatig doet kan dit ook zorgen voor gewichtverlies. Na al een dag,voel je je lichter omdat het lichaam meer in balans is. Je voelt je helderder en je hebt meer energie.Je immuunsysteem krijgt een boost en je energie gaat stromen. Stress en spanningen krijgen minder kans zich te hechten. Een dag ultiem voor jezelf zorgen, dat doet je goed!

Wat kun je verwachten
Vooraf uitgebreide mail met adviezen voor deze dag Programma:
8.30 - 9.15 uur zonsopkomst zonnegroeten en meditatie
9.15 - 9.30 uur thee pauze
9.30 - 10.30 uur yoga
10.35 - 11.00 uur pranayama (detox ademoefeningen)
11.00 - 13.30 uur individuele wandeling in de natuur met podcast over ayurveda en ayurvedische detox lunch (kitchari) Dag vooraf kant-en-klaar thuisbezorgd.(Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, Voorhout, Oegstgeest, Katwijk, andere plaatsen ophalen of zelf maken)
13.30 - 14.45 uur ayurvedische zelfmassage
14.45 - 15.15 uur yoga nidra

€45 inclusief ayurvedische detox adviezen en detox lunch Koop je ticket hier:

-
 
 
 
 
 

Trauma Release met BRTT


BRTT (Body Remembers Trauma Therapie) is een methode die dmv een aantal eenvoudige oefeningen het lichaam helpen patronen van diepliggende (chronische) spierspanning veroorzaakt door stress en trauma , uit het lichaam te ontladen. Door de TRE methode , ontwikkeld door dr David Bercelli, te volgen wordt op een veilige manier een natuurlijk reflexief mechanisme van trilling/vibratie in spier en bindweefsel op gang gebracht. Het ontladen van spanning en verkramping zorgt voor ontspanning in spier en bindweefsel en kalmeert op deze wijze het zenuwstelsel. Hierdoor keert het lichaam terug naar een staat van rust en balans. In deze 2 uur durende workshop gaan we de houdingen ervaren en voelen. Eenmaal aangeleerd kan deze methode zelfstandig en naar behoefte worden gebruikt. Het geeft mensen regie over hun eigen strss regulatie en daarmee een manier om doorlopend persoonlijke gezondheid en welzijn te verbeteren en onderhouden. ..
Docent: Belinda Grijn, BRTT en breathwork gecertificeerd. Zondag 7 november 14.30 - 16.30 uur
€35 in combinatie met abonnement/ €45 voor niet abonnementhouders