jij bent bijzonder!

en daarom denkt Yogabeach speciaal aan jou

Jij bent bijzonder! Daarom willen wij iedereen die zo keihard zijn/haar best doet in de zorg bedanken met gratis online yogalessen. Of je nu behoefte hebt aan meer energie of juist aan ontspanning na een intensieve dag, Er is altijd een les die op dat moment bij je past. Yoga houdt je lichaam en geest gezond en brengt je stressniveau omlaag. Dat kun je nu wel gebruiken! Zorg nu voor jezelf zodat je kunt blijven zorgen voor een ander. Wij wensen je veel plezier en ontspanning op het Zorghelden Yoga Platform. Heel veel sterkte en succes op de werkvloer!


  • Warm, gezellig, grappig, duidelijk en passie voor haar vak. Zo is Michelle in mijn hart gekomen.❤️ Op naar nog meer mooie herinneringen maken!

   Nicolette Mittelmeijer
   Noordwijk
  • Michelle haar lessen zijn Goddelijk. Het is haar stem, haar betrokkenheid en de verdieping die ze er in brengt, waardoor ik al ruim 8 jaar fan van haar ben en na iedere les heel blij en ontspannen huiswaarts ga......
   Monique van Reisen
   Noordwijk
  • De lessen van Michelle zijn, voor ieder op zijn eigen niveau, in een activerende flow met ruimte voor ontspanning. Alles gaat heerlijk in elkaar over. Door de afwisseling komt alles aan bod en is elke les een verrassing. Hoe heerlijk is dat!
   Lidy Helsloot
   Delft
  • De yoga lessen bij Michelle op het strand zijn leuk en gevarieerd , heerlijk in de buitenlucht.
   Marie-Louise
   Weert
   

  Bekijk het aanbod dat speciaal voor jou klaar staat  gebruik je wachtwoord om in te loggen bij je gratis yogalessen