Yogatuin locatie Voorhout


Super leuke buitenlocatie in Voorhout!


In een weiland, onder hoge bomen en witte wapperende schaduwdoeken waan je je op Ibiza. Een heerlijke plek waar iedereen welkom is voor yoga. Of je nu al lid bent van Yogabeach of niet, of je nu al jaren yoga doet of het nog nooit gedaan hebt, of je nu iedere les mee doet of maar soms, het maakt niet uit. Op deze fijne plek heb je even tijd voor jezelf, te werken aan je souplesse en kracht maar ook aan je ontspanning. Om te zorgen voor jezelf. De abonnementen van Yogabeach zijn geldig voor alle lessen: op het strand , in de yogatuin en online en hopelijk snel ook weer in de studio. De knipkaarten zijn geldig op alle live lessen en betalen per les kan ook

We zijn heel blij om weer live les te kunnen geven!! We moeten wel een aantal regels , zoals afgesproken met de gemeente, in acht nemen. . Afgesproken is dat de deelnemers de yogatuin vanaf de Leidsevaart benaderen. Dit om drukte op sportpark Elsgeest zoveel mogelijk te beperken. Routebeschrijving: Als je met de auto bent kun je die het beste parkeren in de omgeving van het sportpark en dan lopen via de Leidsevaart . Maar veel fijner is het natuurlijk als je op de fiets of lopend komt. Vanaf het fietspad langs de Leidsevaart, vanuit Voorhout richting Oegstgeest, zie je ter hoogte van de boerderij een bordje met "Yogatuin" als je het laantje tussen de boerderij en het weiland inloopt zie je aan je rechterhand, bij de bomen, de Yogatuin. Neem je eigen mat en of doek mee ivm de Corona maatregelen en houdt minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.

Voorhout

Maandagochtend
09.00 – 10.00 uur Hatha yoga
Maandagavond
18.45 – 19.45 uur Easy yoga & meditatie
20.00 – 21.00 uur hatha yoga
Woensdagochtend
09.00 – 10.00 uur hatha yoga
Zaterdagochtend
09.00 – 10.00 uur hatha yoga


 • Warm, gezellig, grappig, duidelijk en passie voor haar vak. Zo is Michelle in mijn hart gekomen.❤️ Op naar nog meer mooie herinneringen maken!

  Nicolette Mittelmeijer
  Noordwijk
 • Michelle haar lessen zijn Goddelijk. Het is haar stem, haar betrokkenheid en de verdieping die ze er in brengt, waardoor ik al ruim 8 jaar fan van haar ben en na iedere les heel blij en ontspannen huiswaarts ga......
  Monique van Reisen
  Noordwijk
 • De lessen van Michelle zijn, voor ieder op zijn eigen niveau, in een activerende flow met ruimte voor ontspanning. Alles gaat heerlijk in elkaar over. Door de afwisseling komt alles aan bod en is elke les een verrassing. Hoe heerlijk is dat!
  Lidy Helsloot
  Delft
 • De yoga lessen bij Michelle op het strand zijn leuk en gevarieerd , heerlijk in de buitenlucht.
  Marie-Louise
  Weert
 

Kennismaken met yoga bij Yogabeach?vraag hier je proefles aan