Body & Mind in shape Ibiza 1 t/m 6 maart

Ontdek de rust, stilte en schoonheid van het vroege voorjaar op Ibiza en get in shape!

.

het vroege voorjaar op Ibiza


Ibiza buiten het seizoen is zo anders dan in de zomer. De toeristen zijn weg, de locals zijn over en de natuur is nog net zo mooi. In de wintermaanden is het vaak overdag nog 20 graden en laat de zon zich veelvuldig zien. In de zomermaanden is het vaak te warm om mooie, lange wandelingen te maken. De winter is hier perfect voor! We verblijven in een prachtige villa. Alle kamers kunnen verwarmd worden, er is een sauna en s’avonds drinken we nog wat rond de vuurkorf. IWe werken deze week aan lichaam en geest om weer helemaal in shape te komen en alle negatieve Corona kilo's en gedachten achter ons te laten. Iedere dag een fijn en afwisselend programma maar ook genoeg vrije tijd. Bovendien is het natuurlijk altijd: vrijheid, blijheid en helemaal niets is verplicht! Lekker opladen en aan jezelf werken , zo begin je goed aan het voorjaar!

DE PRIJZEN


Verblijf in Cabin €799 pp obv 2 personen
Verblijf in Tuinzicht kamer €899 pp obv 2 personen (€799 obv 3p)
Verblijf in Zeezicht kamer €999 pp obv 2 personen
Toeslag 1 pk €40 p.p.p.n.


INCLUSIEF: 5 nachten, eenvoudig ontbijt (5 X) , uitgebreide brunch (4 x ) en diner (5 x) Water, thee en fruit zijn de hele reis inclusief
EXCLUSIEF:
andere drankjes dan thee en water (wel aanwezig), vervoer van/en naar accommodatie en ter plaatse (autohuur aangeraden)
MAALTIJDEN:
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Eventuele allergieën en diëten kunnen vooraf worden doorgegeven en hier zal rekening mee gehouden worden.

De winter wordt door de locals ook wel het echte eilandleven genoemd


HET PROGRAMMA


Het programma volgt nog. e.e.a. afhankelijk van weersomstandigheden. Verwacht in ieder geval mooie wandelingen, yoga met ondergaande zon bij Es Vedra, iedere dag yoga & pilates of hatha yoga, :

HET WEER

Ibiza in het vroege voorjaar staat garant voor rust. Zeker voor de natuurliefhebbers is het voorjaar een aanrader. De temperatuur is zacht en het eiland staat in bloei. Maak een autotochtje en geniet van de groene velden en de bloemen. Op Ibiza schijnt de zon ongeveer 300 dagen per jaar. Van december tot maart is de gemiddelde temperatuur 16 graden, maar dat wil niet zeggen dat het overdag niet vaak lekker 20 graden kan worden. De zon kan nog weleens redelijk fel zijn, zonnebrandcrème is dan geen overbodige luxe. s’Nachts kan het nog wel koud worden. (alle kamers zijn te verwarmen)

Ben je geïnteresseerd?