Wanderlust Ibiza 29 nov t/m 3 dec 2020

Ontdek de rust, stilte en schoonheid van een idyllisch winter Ibiza

.

Winter Ibiza


Ibiza in de winter is zo anders dan Ibiza in de zomer. De toeristen zijn weg, de locals zijn over en de natuur is nog net zo mooi. In de wintermaanden is het vaak overdag nog 20 graden en laat de zon zich veelvuldig zien. In de zomermaanden is het vaak te warm om mooie, lange wandelingen te maken. De winter is hier perfect voor! We verblijven in het Lotus House (hetzelfde huis waar we in juni zouden verblijven). Alle kamers kunnen verwarmd worden, er is een sauna en s’avonds drinken we nog wat rond de vuurkorf. In de ochtend maken we wandelingen op de mooiste plekjes van Ibiza. Denk in ieder geval aan een stilte wandeling. Na het wandelen staat er een heerlijke lunch te wachten en in de namiddag, met uitzicht op de ondergaande zon, doen we yoga. Als het kan buiten maar het kan ook binnen. Een van de dagen doen we yoga bij Es Vedra, daar waar de bijzondere energie van Ibiza vandaan komt en we lunchen op de zonnigste dag onder de citroenbomen bij La Paloma. Lekker middenin de winter opladen, zo kom jij de winter wel door!

DE PRIJZEN


vanaf €569
INCLUSIEF: 4 nachten, eenvoudig ontbijt (4 X) , uitgebreide brunch (3 x ) en diner (4 x) Water, thee en fruit zijn de hele reis inclusief
EXCLUSIEF:
andere drankjes dan thee en water (wel aanwezig), vervoer van/en naar accommodatie en ter plaatse (autohuur aangeraden of reserveer een plekje bij mij of een ander)
MAALTIJDEN:
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Eventuele allergieën en diëten kunnen vooraf worden doorgegeven en hier zal rekening mee gehouden worden.

De winter wordt door de locals ook wel het echte eilandleven genoemd


HET PROGRAMMA


Het programma volgt nog. e.e.a. afhankelijk van weersomstandigheden. Verwacht in ieder geval iedere dag een mooie wandeling, yoga met ondergaande zon bij Es Vedra, iedere dag yoga / meditatie, :

HET WEER

Ibiza in de winter staat garant voor rust. Zeker voor de natuurliefhebbers is de winter een aanrader. De temperatuur is zacht en het eiland staat in bloei. Maak een autotochtje en geniet van de groene velden en de bloemen. Op Ibiza schijnt de zon ongeveer 300 dagen per jaar. In november is de gemiddelde temperatuur nog 20 graden. Erg aangenaam dus! Van december tot maart is er een gemiddelde temperatuur van 16 graden, maar dat wil niet zeggen dat het overdag niet vaak lekker 20 graden kan worden. De zon kan nog weleens redelijk fel zijn, zonnebrandcrème is dan geen overbodige luxe. s’Nachts kan het koud worden.

Prijzen

Master bedroom met eigen badkamer, jacuzzi en terras met zeezicht
€699 p.p. obv 2 personen - €659 p.p. obv 3 personen
Slaapkamer met eigen badkamer en gedeeld terras met zeezicht
€615 p.p. obv 2 personen
Slaapkamer met eigen badkamer en gedeeld terras met tuin uitzicht
€569 p.p. obv 3 pers. -€599 p.p. obv 2 pers. - €709 p.p. obv 1 pers.
Houten Cabin met eigen badkamer en terras
€569 p.p obv 2 personen. - €674 p.p. obv 1 persoon

Ben je geïnteresseerd?