Yogatuin Voorhout

Maandagavond 19.30 uur
Woensdagochtend 09.00 uur
In het gras onder de bomen met de vogels op de achtergrond, de kwakende kikkers in de sloot en voorbij huppelende hazen bieden wij jullie de hele zomer de gelegenheid buiten in beweging te blijven en tot rust te komen. De yogatuin is een heerlijke plek om te verstillen en op te laden.


Yoga herstelt de balans tussen lichaam en geest en leert je te luisteren naar je eigen lichaam. Het maakt lichaam en geest sterk en flexibel

Lees meer

 • Warm, gezellig, grappig, duidelijk en passie voor haar vak. Zo is Michelle in mijn hart gekomen.❤️ Op naar nog meer mooie herinneringen maken!

  Nicolette Mittelmeijer
  Noordwijk
 • Michelle haar lessen zijn Goddelijk. Het is haar stem, haar betrokkenheid en de verdieping die ze er in brengt, waardoor ik al ruim 8 jaar fan van haar ben en na iedere les heel blij en ontspannen huiswaarts ga......
  Monique van Reisen
  Noordwijk
 • De lessen van Michelle zijn, voor ieder op zijn eigen niveau, in een activerende flow met ruimte voor ontspanning. Alles gaat heerlijk in elkaar over. Door de afwisseling komt alles aan bod en is elke les een verrassing. Hoe heerlijk is dat!
  Lidy Helsloot
  Delft
 • De yoga lessen bij Michelle op het strand zijn leuk en gevarieerd , heerlijk in de buitenlucht.
  Marie-Louise
  Weert