Yogabeach locatie Noordwijk aan Zee

Yogabeach maakt gebruikt van Fitmanager voor het aanbod van de lessen . Nadat je je eenmalig, geheel vrijblijvend, hebt aangemeld kun je via onze site of uit de handige Fitmanager APP je lessen kopen en reserveren. Je kunt zelf bepalen wanneer en op welke locatie jij een van de Yogabeach lessen wilt volgen. Om gebruik te maken van een proefles dien je je ook aan te melden. Lukt het niet of heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op wij helpen je graag op weg. Vanaf 1 juli 2020 kan ook de studio weer open, kijk even naar de geldende maatregelen.

De Yogabeach studio in Noordwijk is naast het strand de homebase. Een fijne, lichte studio om je thuis te voelen.

Lees meer

Noordwijk aan Zee

Easy yoga & meditatie
Hatha yoga
Yoga Pilatus
Yin Yoga
Yin Yang Yoga
Ashtanga Yoga
Yoga Nidra
Restorative yoga
Saswitha yoga
Kundalini yoga
 • Warm, gezellig, grappig, duidelijk en passie voor haar vak. Zo is Michelle in mijn hart gekomen.❤️ Op naar nog meer mooie herinneringen maken!

  Nicolette Mittelmeijer
  Noordwijk
 • Michelle haar lessen zijn Goddelijk. Het is haar stem, haar betrokkenheid en de verdieping die ze er in brengt, waardoor ik al ruim 8 jaar fan van haar ben en na iedere les heel blij en ontspannen huiswaarts ga......
  Monique van Reisen
  Noordwijk
 • De lessen van Michelle zijn, voor ieder op zijn eigen niveau, in een activerende flow met ruimte voor ontspanning. Alles gaat heerlijk in elkaar over. Door de afwisseling komt alles aan bod en is elke les een verrassing. Hoe heerlijk is dat!
  Lidy Helsloot
  Delft
 • De yoga lessen bij Michelle op het strand zijn leuk en gevarieerd , heerlijk in de buitenlucht.
  Marie-Louise
  Weert
 

Kennismaken met yoga bij Yogabeach?Vraag hier je proefles aan