Vitaliteit aan Zee - 30 Mei t/m 2 Juni 2021


Ben jij ook zo ontzettend toe aan even tijd voor jezelf, even iets anders en heerlijk ontspannen?


Vier dagen tijd voor jezelf met een gevarieerd programma waarin niets moet en alles mag. Waarin je werkt aan je eigen gezondheid door yoga, gezond eten en de frisse zeelucht. In deze, voor iedereen moeilijke tijd is het belangrijk om voor jezelf te blijven zorgen binnen de mogelijkheden die we hebben. Kom tot rust, laat stress en spanning los, zo kun je er uitgerust en opgeladen weer tegen aan.

We verblijven in het fijne Hotel Zonne in Noordwijk, op steenworp afstand van het strand. Een heerlijke plek met knusse en lichte kamers. Zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte voor yoga. Een plek om je thuis te voelen en toch even helemaal weg te zijn. Water, koffie, thee en fruit zijn inbegrepen en de hele dag door beschikbaar. Alle maaltijden zijn inclusief, vegetarisch en worden met zorg samengesteld. Geniet van de voorjaarszon in de ruime tuin of nestel je in een van de gezellige zitjes binnen.

Covid-19 proof: Jouw veiligheid en gemoedsrust staan voor ons voorop! Daarom hanteren wij de voorschriften en richtlijnen vanuit het RIVM.
Je verblijft in dit schone hotel alleen op een kamer of je deelt een kamer met een huisgenoot. Te allen tijde wordt er 1,5 m. afstand bewaard, ook tijdens de yoga en er zal zorg worden gedragen voor voldoende ventilatie. Hier hoef je je geen zorgen om te maken.
Betaling: Een aanbetaling van € 100 wordt direct bij boeking voldaan. Het restantbedrag wordt betaald bij vertrek. Wanneer ‘Vitaliteit aan Zee’ niet door kan gaan vanwege landelijke of regionale Covid maatregelen vanuit de overheid dan wordt de aanbetaling gerestitueerd.
vitaliteit aan zee poster mei 21

BOEKINGS EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

vitaliteit aan zee 1

DOWNLOAD INFO IN PDF

Ben je geïnteresseerd?


Klik op onderstaande button en reserveer je plek of vraag meer info