Online yoga

Yogabeach biedt uitgebreide online yoga mogelijkheden. Met alle abonnementen zijn zowel de live stream lessen als de on-demand lessen te volgen. Met een knipkaart heb je alleen toegang tot de live stream lessen.

Live stream

Doe thuis live mee met de les in de studio. Voel je op die manier verbonden met andere yogi’s die op hetzelfde moment dezelfde les doen en help jezelf hiermee in je discipline te blijven oefenen. Alle lessen die in de studio te volgen zijn, zijn met een live stream te volgen.
Tijdens de sluiting t/m 19 januari zijn enkele lessen semi-live en volg je een herstart van een eerder gegeven les.

Online les

Yoga op ieder moment en op iedere plaats dat jij wilt. Kies de les die je wilt uit het online yogaplatform van Yogabeach waar je meer dan 70 yogalessen vindt in 10 yogastijlen.

Lessen van 20 minuten tot 1,5 uur, er is altijd iets te vinden wat op dat moment bij je past.


"De Yogabeach studio in Noordwijk is naast het strand de homebase. Een fijne, lichte studio om je thuis te voelen."

 • Een yogareis met Michelle geeft mij een rustpunt in mijn drukke leven om er daarna ontspannen en opgeladen weer tegenaan te kunnen.

  Odette van Zijdveld
  Noordwijk
 • Warm, gezellig, grappig, duidelijk en passie voor haar vak. Zo is Michelle in mijn hart gekomen.❤️ Op naar nog meer mooie herinneringen maken!

  Nicolette Mittelmeijer
  Noordwijk
 • Op yogareis met Michelle; dan denk ik aan fijne afwisselende yogalessen op een bijzondere, inspirerende locatie met veel persoonlijke ruimte en tijd om te ontdekken, binnen altijd weer een fijne groep. De prettige energie en humor van Michelle maken het een feestje om naar uit te kijken, ik ben er volgende keer sowieso weer bij!
  Ramona van Baal-Mesman
  Mallorca
 • Michelle haar lessen zijn Goddelijk. Het is haar stem, haar betrokkenheid en de verdieping die ze er in brengt, waardoor ik al ruim 8 jaar fan van haar ben en na iedere les heel blij en ontspannen huiswaarts ga......
  Monique van Reisen
  Noordwijk
 • De lessen van Michelle zijn, voor ieder op zijn eigen niveau, in een activerende flow met ruimte voor ontspanning. Alles gaat heerlijk in elkaar over. Door de afwisseling komt alles aan bod en is elke les een verrassing. Hoe heerlijk is dat!
  Lidy Helsloot
  Delft
 • Op prachtige plekken in Europa met yoga bezig zijn is echt een cadeautje aan jezelf. Niet één dag is hetzelfde, de ene keer actief de andere keer verdiepend. Daarbij ruim de tijd om te doen wat je wilt.
  Annemarie Groenendijk
  Noordwijk
 • De yoga lessen bij Michelle op het strand zijn leuk en gevarieerd , heerlijk in de buitenlucht.
  Marie-Louise
  Weert
 • Wat een feestje om met Michelle op yogareis te gaan. Inmiddels ben ik 3 reiservaringen met haar verder. De omgeving die zij kiest is altijd sfeervol, vegetarisch eten geweldig en heerlijke yoga sessies om tot rust te komen en jezelf uit te dagen.
  Simone Degger
  Noordwijk