Yogabeach slaat haar vleugels uit


And suddenly you know, it's time to start something new


Met heel veel plezier deel ik al bijna 10 jaar mijn liefde voor yoga in mijn lessen in Voorhout en Warmond. Iedere les een feest om te mogen geven en dat was genoeg. Tot dat er heel plotseling een kans op mijn pad kwam, wat mijn hart sneller deed kloppen! Een kans die ik direct met beide handen heb aangepakt. Verandering is nodig om niet stil te blijven staan maar te groeien, uit je comfortzone te stappen en je horizon te verbreden. Het contract is getekend: Yogabeach neemt Yogaspots Noordwijk over! Hiermee krijgt Yogabeach een fantastische studio in Noordwijk en breidt het lesaanbod zich uit naar 21 lessen per week.

Wat betekent dat voor de lessen in Voorhout en Warmond?

De maandaglessen in Warmond en Voorhout blijven bestaan op de locatie waar ze nu plaatsvinden. Daar verandert dus helemaal niets aan. De lessen op woensdagavond in Voorhout komen na woensdag 17 april te vervallen. Het uitgebreide aanbod in Noordwijk kan dit compenseren.


Wat betekent dit voor de prijzen?


De prijzen blijven hetzelfde, je hebt alleen veel meer keuze! Je abonnement of knipkaart is geldig op alle lessen in Voorhout, Warmond en Noordwijk. De constructie van abonnementen en knipkaarten blijft maar wordt anders ingevuld.. Nu er zo'n ruim aanbod beschikbaar is ,kun je straks ook kiezen voor een voordelig onbeperkt abonnement. Knipkaarten, abonnementen en reserveren voor lessen gebeurt straks allemaal online. Alle actieve leden van Yogabeach ontvangen binnen 2 weken een uitnodiging om een account aan te maken bij fitmanager, het systeem waarin je voortaan je abonnementen koopt en je lessen reserveert. (geen paniek, ik kan jullie er altijd bij helpen!)

Yogabeach Noordwijk OPENING ZONDAG 31 MAART 16.00 UUR

De nieuwe Yogabeach studio in gelegen in de Schoolstraat in Noordwijk. De studio is nu al mooi maar wordt nog mooier! Het is een knusse, lichte studio voor maximaal 12 yogi's waar je je gelijk thuis voelt, 3 minuten lopen van zee zodat we bij mooi weer ook de les op het strand kunnen doen. Een afwisselend rooster met 6 dagen per week een ochtend les, maandag t/m donderdagavond 2 lessen per avond waarbij je altijd kunt kiezen tussen een actieve of een rustigere les en iedere vrijdagavond yoga nidra, Een team van goede en fijne docenten, ieder gespecialiseerd in een andere vorm van yoga, zorgt voor afwisseling. Zo kun je altijd kiezen voor de les waar jij het meest behoefte aan hebt.

Yogabeach rooster Noordwijk per april 2019

Meer mooie artikelen om verder te lezen:


Je hoeft jezelf niet langer te bewijzen, en dit is waarom


Het is een levenslange strijd als je last hebt van perfectionisme. Het is nooit goed genoeg, wat je ook doet. Dominique leert dat ze zichzelf niet langer hoeft te bewijzen. Mijn haar in de juiste kleur verven. Mijn moeder bellen. Op tijd komen. De rekeningen betalen. Eindelijk die afspraak met vriendinnen inplannen. Elke mail beantwoorden. Groenten eten. Sporten. En dan vergeet ik nog een heleboel dingen die moeten gebeuren en nog goed ook.

De betekenis van adem voor yoga


Asana zonder adem is als de oceaan oversteken in een vaartuig van ongebakken klei.” Een aforisme zoals de yogatraditie er talloze kent. Kort en bondig wordt uitgedrukt hoe belangrijk adem is in yoga. En dat het doen van yogaoefeningen zonder adembeheersing een vruchteloze, zelfs gevaarlijke onderneming kan zijn. ​n de opbouw van de yogahouding is de adem de dragende kracht van de beweging. Je brengt bijvoorbeeld inademend je hand zijwaarts omhoog, langzaam uitademend laat je je hand weer dalen. De beweging wordt licht en geconcentreerd, vol aandacht, zorgvuldig en met een helder bewustzijn.

Yoga (bij)stress


Vanaf dag één van mijn bijna-burn-out wilde ik op yoga. Ik had zo in mijn hoofd geleefd, dat ik mijn lichaam weer wilde voelen. Yoga kon me daarbij helpen, maar ik wist dat ik het in augustus nog niet kon. Zodra ik de drempel van mijn huis over ging raakte ik in paniek. Op een matje liggen in doodse stilte leek me toen nog geen goed idee.

Yoga International


Meer artikelen en nieuws over yoga vind je op yoga international. Liever lezen op papier? Wordt dan lid van yoga international magazine, een super leuk en informatief blad.

//]]>