Moon Retreat Spanje 23 t/m 28 september 2021


Yoga onder de zon op het mooiste plekje in Spanje

Javea


Aan de Costa Blanca precies tussen Valencia en Alicante ligt een van de mooiste dorpjes van Spanje Javea. We verblijven in het prachtige huis van mijn vriendin Ramona aan de rand van Javea met uitzicht op de berg Montgo. Het huis beschikt over een fantastisch zwembad, een yogadek met uitzicht en 4 splinter nieuwe appartementen met eigen badkamer en 2x 1 persoons gastenkamers met gedeelde badkamer. Het huis wordt momenteel verbouwd om de appartementen te verwezenlijken, zodra er foto's zijn, zullen deze geplaatst worden. Maar wie Ramona kent, weet dat dat wel goed komt! Het huis ligt op 20 minuten wandelen van het dorp. Het strand is 10 minuten met de auto. Een heerlijke plek in een prachtige omgeving.

DE PRIJZEN2 persoonsappartement €750 pp
3 persoonsappartement €700 p.p.
1 p.k. met gedeelde badkamer €750

INCLUSIEF: 5 overnachtingen, 4 x brunch, 5 x diner, 1 x lunch. water, thee, 5 x eenvoudig before-yoga-breakfast snack, alle yogalessen, kennismaking vooraf
EXCLUSIEF:
Vlucht, andere drankjes dan thee en water (wel aanwezig), 1 x lunch op het strand, vervoer van/en naar accommodatie (het is aanbevolen een auto te huren)
MAALTIJDEN:
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Wanneer er bepaalde allergieën of diëten zijn dit graag vooraf even laten weten zodat er rekening mee gehouden kan worden.
VLUCHT:
Vlieg met Transavia of een andere maatschappij vanaf Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven naar Alicante of Valencia. Het programma start op donderdag om 13 uur met de lunch en eindigt op dinsdag om 12 uur Houd hier rekening mee met de te boeken vluchten.

Een unieke reis waarbij je tot rust komt met yoga & tijd voor jezelf. Even weg van alles, in een andere wereld, kom je tot jezelf


HET PROGRAMMA


Het precieze programma wordt later bekend. Verwacht in ieder geval iedere dag yoga, 1 x yoga met zonsopgang bij de vuurtoren, lunch op het strand, suppen op zee voor de liefhebber, wandelingen en het beklimmen van de Montgo. Niets is verplicht en ook bij deze reis geldt het motto: vrijheid, blijheid. er zal voldoende tijd overblijven voor het boeken van massages, tijd om te luieren of om op ontdekking te gaan.

Ramona en Michelle zullen samen met zorg het programma samenstellen.
Wij leerden elkaar kennen op de Reisburo vakschool ruim 30 jaar geleden. Het reizen zit ons dus in het bloed. Wij kijken er naar uit een fantastische retreat met jou te beleven!

Ben je geïnteresseerd?