Verplichte QR code

Steeds als we denken dat we er bijna zijn, krijgt het nog een staartje... Waarschijnlijk heb je al gehoord dat vanaf zaterdag sportscholen en ook yogascholen verplicht zijn een geldig corona toegangbewijs te vragen aan deelnemers van groepslessen. Het besluit van de overheid om maatregelen te verscherpen dienen wij te respecteren. De overheid probeert hiermee een veilige en dus ontspannen omgeving te creeeren om te bewegen. Bewegen en ontspannen zijn enorm belangrijk om gezond te blijven en je goed te voelen. Of je nu wel of niet gevaccineerd bent een gezond lichaam en een gezonde geest zijn belangrijk om het risico op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Vanaf zaterdag 6 november wordt voor aanvang van de les je QR code gescand. Je kunt je QR code downloaden wanneer je minimaal 2 weken volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of een negatieve test van max 24 uur oud (geen zelftest) Na het scannen kun je deelnemen aan de les

Heb je geen QR Code?

Wij  vinden het belangrijk dat iedereen kan blijven bewegen en ontspannen. Hoewel je niet in de studio mee kunt doen, kan je toch alle lessen blijven volgen omdat we er voor hebben gekozen de lessen weer online aan te gaan bieden. We moeten het een en ander even in orde maken hiervoor maar vanaf maandag a.s. kun je alle lessen thuis mee doen!  Op deze manier hopen we iedereen ontspannen in beweging te houden.

Verdere maatregelen

We vragen jullie bij binnenkomst de handen te reinigen.
Neem je eigen mat mee als je die hebt.
Frisse lucht is belangrijk dus tijdens de les is de ventilatie aan. 

Geen corona gerelateerde discussies in de studio. Die zijn er al zoveel. Laten we in de studio vooral ontspannen, dat is wel zo prettig. Natuurlijk is het ongezellig dat het nodig is jullie dit bericht te sturen maar we maken er weer het beste van.

Yoga is zo belangrijk, juist in deze rare tijd. Wij hopen op jullie begrip en hopen dat iedereen zijn/haar weg vindt naar de studio of online

Veel liefs en gezondheid, namens het Yogabeach team , Michelle