Yogabeach Facebook


Ik ben Michelle Braams, 47  jaar en woon in Voorhout. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast de lessen bij Yogabeach ben ik werkzaam bij Azzurro Wellness in  Noordwijk, als yogadocent.

Als kind vond ik  het al leuk om met mijn moeder mee te doen als zij haar yogaoefeningen deed.  Na jaren lang allerlei vormen van dans te hebben beoefend kwam ik tijdens mijn tweede zwangerschap opnieuw in contact met yoga. Al snel werd yoga het rustpunt in mijn hectische leven als werkende moeder.  Het bracht me terug bij mezelf, gaf me rust maar ook meer energie.

Ik was zo onder de indruk wat yoga voor je kan doen dat ik er graag meer mee wilde en besloot de vierjarige opleiding voor yogadocent te volgen aan de Saswitha Stichiting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Buiten de basis opleiding heb ik de module’s anatomie en fysiologie , adem en ademtherapie en oosterse wijsbegeerte afgesloten als mede de module’s voor doelgroepen: ouderen, jongeren, kinderen en yoga voor mensen met een beperking. Mijn eindscriptie schreef ik over wat yoga kan betekenen na een beroerte.

Yoga is mijn passie, ik geef de lessen met veel plezier en volg regelmatig lessen en cursussen in binnen- en buitenland.